pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
Jarní sklizeň z nepálské zahrady Jun Chiyabariležící na prudkých svazích himálajského předhůří nedaleko městečka Hile v kraji Dhankuta ve východním Nepálu. Celá zahrada pěstuje čaj v režimu organického zemědělství a je plně certifikována i pro EU.Nádherně zpracovaný, zcela nelámaný jen lehce rolovaný a nepatrně oxidovaný list tvoří výhradně vrcholový tips a jeden lístek a je plný opojné exotické vůně. Velmi světlý nálev hebké, sladce smetanové chuti s výraznou složkou exotického ovoce (ananas, papája, durian) a vanilky ve velmi vyváženém mixu.Doporučená příprava: 3 lžičky suchého listu vložíme do vyhřáté konvičky o objemu cca 300 ml, zalijeme vodou o teplotě 85°C a louhujeme 1-2 minuty.