pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
List nepříliš pravidelně rolován a nepatrně oxidován (15 – 20 %) pochází keříků pěstovaných v nižších polohách (350 m) oblasti Ming Jan západotaiwanského kraje Nantou. Čas sklizně, typ kultivaru a zpracování není kromě udaného roku 2001 blíže specifikováno. Čaj nebyl v průběhu zrání nijak následně dopékán, proto u něj převládají poněkud syrovější tóny exotického ovoce s typickou příjemnou svíravostí ženšenu a koření. Nálev zlatě zelené barvy, intenzivní exotické chuti s převahou grapefruitu, pomela a ženšenu.Příprava: Čaj vhodný pro přípravu typu Gong Fu. Asi 5 g čaje vložíme do malé konvičky o objemu 150 ml a zalijeme vroucí vodou. Sléváme po 30 vteřinách louhování. Čaj snese mnoho nálevů.