pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
Tradičním způsobem zpracovaná Senchaz oblasti Kagošima, sklízená v polovině dubna z keříků kultivaru Yutakamidori. Suchý list ve tvaru tmavě zelených lesklých jehliček se sladce ovocným aroma a tóny bílé čokolády. Nálev světle zelené, jemně mléčné barvy, plné, hutné, intenzivní, sladce krémové chuti s výraznou umami chutí, tóny nezralých vlašských ořechů a lučních trav. V dlouhém chuťovém dozvuku se mísí lehká peprnost s vůní asijské kuchyně.Příprava: 1 čajová lžička (5 g) čaje na 200 ml vody prošlé varem a vychladlé na 55 - 60° C, louhujeme 50 vteřin. Při druhém nálevu zchladíme vodu na 65 - 70° C, sléváme však po 15 vteřinách. Podobně připravíme i další nálevy.