pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
Bankok
Marináda
vhodná na asijskou kuchyni, úprava "čína", a k marinování kuřecích plátků či špízů.Neostrá,
výrazně kořenitá chuť.
Návod
k použití: Z každého balíčku lze jednoduše vyrobit 0,5 kg marinády – přesný
postup najdete na etiketě. Hotovou marinádu lze uchovat v lednici po dobu 2 měsíců(nejlépe
v uzavřené nádobě či sklenici).Maso - nakrájejte na plátky, kostky či
nudličky, do marinády lze nakládat i kuřecí křídla či vepř. žebírka. Není
nutno přisolovat! Maso důkladně promíchejte s marinádou a uložte do chladničky.
Optimální doba spotřeby je následující den po naložení masa, kdy maso zkřehne a
stejnoměrně pojme marinádu. Proč tyto marinády? -Výborně
chutnají-Jsou vždy po ruce -Jsou bez konzervačních látek - Vyrobíme
si jen tolik, kolik potřebujeme, jednoduše a rychle - Dají se použít nejen
na grilování, ale i na omáčky, na výrobu dressingů a nudličky na pánvi všeho druhu
Složení:
kari, kurkuma, paprika, sůl (40%), vitamín C, zahušťovadlo - xanthan potravinářský,
glutamát sodný, sojový lecitin