pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
Časopis o čaji a čajové kultuře (angličtina)4. díl, 144 stranV tomto čísle nám Rie Tulali pomáhá objevovat sílu terroiru a proč je důležité vědět, co kupujeme.Dozvíme se o nejúčinnějším snížení daní na světě a o tom, jak to vedlo k revoluci, která by změnila svět.Britové si cení svého tradičního čaje, ale stojí za to tuto tradici ocenit? Jonathan Nunn přemýšlí o tom, co to znamená pít čaj britskou cestou a proč to může mnoho lidí šokovat.Michael Freeman nás zavede na cestu objevování starodávných pokusů a obchodních cest, které pomohly šířit čaj v Číně i mimo ni.Vůně čaje může být skutečnou záhadou. Rozmlouváme s čichovým expertem Carine Baudry, abychom lépe porozuměli tomu, co se stane s našimi smysly, když pijeme čaj, a proč je tak těžké identifikovat chutě a vůně.Procházeli jsme se starými ulicemi Rangúnu a hledali laphet yay, tradiční barmský čaj, a vydali jsme se s mnichem na čajovou cestu ve vzdáleném Laosu. To vše a mnohem více najdete na 144 stranách nádherného hebkého papíru.