pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
IZOLOVANÁ "125" vychází z mojí "80" a pojme až dvojnásobné množství masa nebo ryb. Pokud slavíte ve větším počtu, jste úspěšní rybáři, kdy v této udírně vyudíte ryby dlouhé až téměř jeden metr nebo prostě jen nejste žádní troškaři, bude to ta správná udírna pro vás. Vejde se do ní až 20 kg masa v osmi patrech, přes 30 středních ryb nebo 70 klobásek.
Nerez najdete mimo venkovního a vnitřního pláště i v celé vnitřní konstrukci, kterou vyplňuje kvalitní izolační vata. Udírna je tak velmi vhodná pro celoroční provoz. Maso a ryby zavěsíte pomocí háčků a nebo rozložíte na rošty v celé výšce udírny.
Udíte pomocí drobného dřeva, dřevěného uhlí a nebo hrubší štěpky. Ideální je vytvoření žhavého základu, který poté posypáváte předem navlhčenou hrubou štěpkou pro vývin kouře.
Pro milovníky uzení studeným kouřem (do 30° C) doporučuju použít generátor studenýho kouře, kterej výrazně neovlivní teplotu v udírně a vydrží doutnat v závislosti na velikosti generátoru a venkovním počasí 4 až 10 hodin bez potřeby elektrickýho proudu.
VERCAJK, CO NAJDETE V KRABICI:
1× univerzální zásuvka pro topení dřevem
3× rovný rošt
1× set háčků ve tvaru U (celkem 5 kusů)
1× set háčků ve tvaru S (celkem 5 kusů)
nástavec komínku s klapkou
1× teploměr
odkapová miska
4× tyč pro zavěšení háčků nebo klobásů
500 g hrubé bukové štěpky
CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:
Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat.
Generátor studenýho kouře: tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.
Komínek proti dešti (nasadí se přímo na nástavec s klapkou)
Pokud jste lenošní věšet na háky nebo se to ani moc věšet nedá, rošty navíc se hodí
Síťovaný rošty jsou výborný na sýry a např. na křehký filety. Tenčí dráty znamenají lepší přistup kouře.
Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.
S ochranným obalem je to na sichr za každýho počasí
Koření na pořádný uzení. Základ jsou bylinkový láky, koření směsi bez soli pro obalení masa před uzením a nebo epesní směsi na klobásky.
TECHNICKÉ PARAMETRY:
materiál: nerez + izolační vata
kapacita potravin: 20 kg
průměr komínku: 100 mm
vnější rozměry: 385 × 1250 × 410 mm
rozměry udící komory: 360 × 1065 × 325 mm
maximální doporučená teplota: 150 °C
váha udírny: 40 kg
Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a LZE ji napojit na externí kouřovod.
Tuto udírnu nabízíme i v elektrické variantě.
KAISER udírna STOPĚTADVACÍTKA, nerez s izolací pocházející od značky KAISER - tento produkt objednáte v jedinečné akci za . Nákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. Zásilky nad Kč k vám budou dopraveny BEZPLATNĚ. Úspora a spokojenost z nákupu, záleží nám na vaší spokojenosti.