pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
Datum vydání: 15. 10. 2018
ISBN: 978-80-271-0652-3
Formát / stran: 215×270, 160 stran
Kniha - Uzení od výrobce - tento artikl objednávejte ve výprodejové akci za . S pomocí našeho katalogu nakoupíte pohodlně z mobilu, tabletu nebo od počítače. Na vámi zadanou adresu budou BEZPLATNĚ dopraveny objednávky s hodnotou Kč a více. Pokud budete spokojeni, doporučte nás prosím svým známým.